Despre noi

"Be your best smile"

Orthodontia repune zambetul pe fetele pacientilor, iar participarea in mod direct la cresterea increderii si conturarea unor personalitati expresive, aduce cele mai mari satisfactii in profesia pe care o practic cu implicare si pasiune.

Cine suntem?

Anamaria Croitoru medic specialist Ortodontie si Ortopedie Dento Faciala, am absolvit Facultatea de Medicina Dentara Carol Davila Bucuresti, iar specializarea de Ortodontie am efectuat-o la Iasi, in cadrul spitalului Sf Spiridon, locul in care am intalnit oameni bine pregatiti din punct de vedere professional, dar si cu valori umane pe care le-am preluat si implementat in viata profesionala.  Pregatirea ca specialist in Ortodontie a inceput inca din cadrul rezidentiatului, prin participarea la numeroase cursuri de formare si educare, cursuri ce au avut loc atat national cat si international. Educatia este o forma de constructie interminabila care ajuta la descoperirea unei noi perspective, care-ti imbunatateste gandirea si te ajuta sa privesti din mai multe directii, alegand apoi ce este cel mai bun si benefic in fiecare caz particular.

 

Ce facem?

Suntem focusati pe crearea unei relatii medic-pacient bazata pe incredere, pacientul sa revina la tratmaent relaxat si increzator, sa stie ca are parte de cel mai bun plan de tratmaent si ca vom obtine rezultatele dorite la incheierea acestui parcurs.

Ce ne propunem?

Scopul nostru este sa oferim o calitate ridicata a tratamentelor pe care le efectuam si prezentarea celor mai bune  optiuni de tratament. Ne adresam pacientilor de toate varstele, dar mai ales celor care opteaza pentru cea mai buna varianta personala si  care implica, evident si un zambet frumos.

Ortodontia este o combinatie perfecta intre arta si stiinta, iar skill urile pe care le dobandim de-a lungul timpului prin perfectionarea in formare, ne ajuta sa le oferim pacientilor nostri beneficii majore in cursul tratamentelor efectuate.